Det som gör hästar extra bra

Förutom allt sjävlklart fina med hästar så finns det även en extra stor positiv grej. Alla fina människor man lär känna genom hästarna. Finns verkligen en hel uppsjö med människor jag lärt känna på tävlingar, genom hästbloggar och genom att bara vara en del av westernvärlden. Några av mina närmaste vänner kommer ändå genom att vi träffats genom diverse hästaktiviteter. Det är så himla fint och gör mig så glad och tacksam. 
 
Ett bra exempel är bara som igår på Sbywrs tävling. Jag åker dit med min bästa Elin som groom. Elin som jag lärt känna genom WRU, idag min bästa vän. Kommer till tävlingen och där känner jag igen massor av glada ryttare. Kan socialisera med åtminstone en tredjedel av alla som befinner sig på tävlingsplatsen. Prata om hur tidigare tävligar har gått, vart vi ses nästa gång och allt möjligt. Det är så roligt och gör mig väldigt glad. Det sociala är verkligen en stor bit av hästvärlden. Sen visst att jag även är fokuserad på mig, min ridning och det jag och min häst ska utföra. Men t ex under en timmes lång lunch är det ju oerhört roligt att få cathca up lite med de andra deltagarna. 
 
Jag känner igen många och många verkar känna igen mig också. Är en väldigt glad och snäll tjej så vill just du komma fram och prata så är du varmt välkommen.
 
Konstigt inlägg, men jag vill bara verkligen skänka ett stort tack till alla er fina människor som jag lärt känna! Ni alla gör mig glad enda in själen!
Min hårfärg varierar men du hittar mig tillsammans med den lilla palominon, haha. 
 
 

Kommentarer :

#1: Elin Nes

Jag är så glad över att vi har ett gemensamt intresse som fört oss samman. Du är den bästa vännen man kan få 😚

Svar: Det samma 💜
chrissiep

skriven
#2: Elin Nes

Hahaha, att bero på bildtexten. Sikta på den gula lurvbollen 😜

Svar: Den gula lilla lurvponnyn 😜
chrissiep

skriven
#3: Caroline - 4barns mamma utomlands

Just det var en av anledningarna till att jag älskade ridningen & bara att vara i stallet efter skolan..
Och bilden är helt underbar!

Svar: Ja, det blir verkligen som en extra familj typ :) haha tack!
chrissiep

skriven
#4: Linda

SV: Höhö, dom skorna är då inte gjorda för en hästmänniskas plånbok. :P Kickat lite på Johhny Bulls, relativt lika men lite billigare... Så svårt nu när jag börjat skolan att veta hur jag ska klä mej, är ju liksom hoodie och jeans med tennissko-tjej. Men det passar sej nog inte varje dag liksom :P


Svar: Haha nej verkligen inte. Äsch då, man ska ju trivas i det man har på sig. Ändå viktigast ;)
chrissiep

skriven
#5: blueslastmagic.blogg.se

Det är verkligen sant! Det är nästan roligare att träffa alla människor än att rida. Tänk att bara ha så mycket gemensamt lixom!

Svar: Ja verkligen. Så roligt 😊
chrissiep

skriven
#6: Linda

Fast jag trivs i "finare kläder" också, men är kräsen och bara dom superdyra kläderna är det som faller mej i smaken. Då jag är noga med kvalitet och passform. Skulle liksom aldrig ta på mej en ny tröja med dålig passform framför en "gamaml tröja" med bra passform. Sounds insane, I know!

För att återgå till inläggets ämne, kan jag ibland känns att jag inte har några andra vänner än just hästvänner. Men samtidigt så är hästvännner just hästvänner, dom man ser och träffat just när det är tävling eller clinic. Ibland tycker jag den hästvänskapen kan kännas lite ehm... annorlunda. För det är kanske vänner jag inte hade valt om det inte va för att just hästarna förde oss samman....

Svar: Låter som en dyr hobby det där med fina kläder ;)

Det har du rätt i, garanterat många jag inte skulle matcha med utanför hästvärlden. Men det är ju också charmen. :)
chrissiep

skriven
#7: Kristin Schyllner

Håller helt med dig!! Eller, kanske är lite kluven. Ena dagen träffar man fina människor och älskar den biten av hästvärlden, andra dagen står man ut med en massa rötägg och vill bara vara själv med sin häst haha. Men du kanske har turen att hitta de bra människorna, och styrkan att säga ifrån till de som beter sig illa. :)

Svar: I tävlingssammanhang finns det så klart båda delarna. Men jag brukar ta avstånd från de jag tycker är märkliga ;) är ändå en majoritet av härliga o trevliga människor tycker jag :)
chrissiep

skriven

Kommentera inlägget här :