November

Tror den här månaden kommer bli awesome! Förutom att jobbet är totalt ovisst efter november... Bara att njuta så länge det varar. 

1/11 - halloweenfest! Ska bli så kul. Sen en välplanerad bakissöndag, kommer bli så nice
3/11 - till frissan för att fixa lite med färgen, hoppas det blir som jag tänker mig. 
22-23/11 - clinic för Madeleine Stiwing, kommer bli så mycket trail. Sjukt roligt att träna för en så oroligt duktig ryttare
29-30/11 - kryssning med kollegorna! Asså det kommer bli rysligt roligt. Några av oss ska åka båt och dricka sprit. Efter löning dessutom, kommer bli så bra!

Tur att något kan leva upp en annars så tråkig månad. Blä för kylan!

Lite svans- och manvård

Vilodag för Dusty idag så det fick bli lite grooming istället. Har svansen flätad och i påse nu under denna leriga säsong. Jag borstar den inte heller utan bara flätar om den varje dag. Avskyr att rida med fläta eftersom Dusty blir störd av den. Idag borstade jag igenom den och sprayade med mer glansspray. Den är riktigt fin nu.

Sen flätade jag om manen också. Hoppas den växer ut ordentligt nu! Vill ha lång man ju!!! Han var rätt söt när jag tog ur flätan i pannan haha. 


Bommar i paddocken


Fina lilla ponny!

Igår så var paddocken torr och fin så passade på att dra fram lite bommar och jobba honom från marken. Hade tre stycken med första och tredje upphöjda. Så jobbade vi i alla gångarter över dem. Han var lite slö på linan först, även lös. Antar att överskottsenergin var borta. Däremot passade han på att rulla sig, mysigt sa Dusty. Han jobbade ändå på bra och blev mer intresserad när vi skulle över bommarna. Lyfte fint på tassarna och gick så fint i galoppen. Duktig kille.