Filbunke

Så lugn är min häst. Alltså som en filbunke. Körda från marken idag också pga hans lösa baksko. Red ioförsig barbacka i repgrimman en stund som uppvärmning. Behövs verkligen för min balans. Hästen är supersnäll som vanligt! Sen så körde vi lite tricks igen och han verkar tycka det är riktigt roligt. Eller iaf så tycker han det är riktigt roligt att få godis, haha.

Kastade presenningen över allt på hästen. Enda gången han sa emot var när jag drog den över huvudet på honom, då såg han lite förnärmad ut. Älskade lilla pålle, så tålmodig och så snäll. Han är bäst!

Idag blir det en bild på hans lilla rumpa. Lite mer muskler ska det allt bli. Gärna lite mer päls också där de andra rackarna har varit och smakat!


Red

Ganska fräsig färg! Jag ser iaf vart min häst befinner sig, haha.

Tappsko

Skulle verkligen vilja gå en tappskokurs så att man kan slå dit dem lite snabbt och enkelt. Dusty kan tyvärr inte få sin ditslagen förrän på lördag vilket betyder att han får stanna hemma från allsvenskaträningen den här gången. Synd men det viktigaste är att de i laget får träna. Nu kan jag helt fokusera på att coacha!

Tog ner honom i ridhuset och tricksade lite bara. Han är så rolig som lyfter alla ben ett i taget bara för att se när han kan gå godis! Haha söta lilla hästen. Ett fint nytt täcke fick han idag också. Köpte det igår från hööks, ett rött. Får ta bild en annan dag.