Gains

Träningen rullar på och sen i januari har jag varit på Nordic 73 gånger. Jag och Elin var ambitiösa och tränade även i hotellets gym när vi var nere i Göteborg. Därför håller det i sig med att jag tränat sex gånger i veckan. Det känns riktigt bra. Även om jag kommer behöva ändra på det i en snar framtid då jag ska byta jobb. Har fått en förstemannatjänst i Uppsala. Vilket kommer ge mig 2 timmar lång pendling varje dag och jag kommer jobba 100%. Det ska dock bli sjukt roligt och spännande att få utvecklas och lära sig nya saker! Ställer till lite med tävlingarna dock. Jag vet inte om jag börjar mitten av april eller slutet av april. Precis där när tävlingarna är. Vet inte hur nya schemat ser ut så kan ju inte boka in något. 
Hammercurlar idag 8 kg 4x6, i början orkade jag inte ens 3x3 med 4 kg.

Åter till träningen. Under mars månad kunde man få en pt-timme om man gick på 6 olika pass plus 2 valfria. Det skrapade jag ihop efter två veckor och tänkte nu byta dem mot en pt-timme och på så vis få hjälp med något bra träningsschema för typ 3 dagar i veckan. För lets face it jag kommer inte kunna träna lika mycket som nu. Inte om jag ska hinna med hästen också. 
Squats: började med bara stången (20 kg) 5x6, igår tog jag (efter uppvärmning med olika vikter) och lassade på 40 kg (totalt 60kg) och gjorde 4x4!

En månad senare

28 dagar sen mitt senaste inlägg, det går bra nu haha. Asch då. Jag och dusty var iväg på clinic i Strängnäs för Håkan forsström. Det var en riktigt bra helg med massa nyttigt! Vi fick även mycket beröm vilket betyder oerhört mycket när det kommer från just Håkan. I trailen så sa han när vi var klara att "det är bara finslip kvar". Sen körde vi även horsemanship och av alla som var med så sa han att vi hade vunnit om det hade varit en tävling. Då gick ändå Dusty inte så bra, han var trött och sprang lite väl fort. Vilket Håkan också sa "du är inte helt nöjd med ritten eller hur? Men ni hade ändå vunnit eftersom din sits nästan hela tiden är helt korrekt". Horsemanship har alltid varit min bästa gren och det är roligt att min sits är så pass stark ändå. Känns grymt bra! 
Dusty älskar G...

Lastningen gick toppen både dit och hem. Han i stort sett sprang på båda gångerna. Jag och Matilda har nämligen lasttränat både Docy och Dusty och det gav resultat. Nu måste jag dock börja igen då vi ska åka på söndag. Har inte tränat sen Strängnäs. Oops. 

Annars har vi mest tränat vidare. Elin och Matilda tränar inför BB-cup och nu börjar det verkligen närma sig! Jag hann även trilla av Dusty igen haha. Han var sjukt pigg och när vi skrittade fram ute så flög han verkligen i luften och hoppade jämfota flera gånger om så till sist så trillade jag av. Suck, mupphäst! 
Soligt här om dagen, kvartarnas första nakendag! 

Jag och Elin var på Göteborg horse show och shoppade och kollade på hästar. Hade en riktigt trevlig weekend med min bästa Elin. Shoppade masa till Dusty och massa till mig. 

Vann även en hjälm från back on track tack vare denna bild och Elins hjälp. 


Fyra år


1 mars 2012 hämtade jag hem Dusty med mamma och pappa. Tänk vad fort tiden går! Jag skulle köpa mig en snäll och lugn valack. Inte hade jag ens tänkt tanken på att vi skulle starta på SM-nivå. Rastävlingar hade jag aldrig ens uppfattat att det fanns. Saker kan verkligen ändras och utvecklas. Är så glad för denna fina häst. Han har en oerhört stor personlighet och jag kommer aldrig ha en häst som Dusty igen. Han är den bästa för mig och vi matchar varandra utmärkt. Min bästa. Låt oss hoppas det blir många fler år tillsammans.