Mystur

Hade utsläppet imorse och nu blir det ljust så tidigt så det är bara att pallra sig upp till 06:30 så pållarna kan få komma ur så snabbt som möjligt. Efter allt var klart så ställde jag Dusty i gången och sopade bort allt skräp. Idag var han sjukt duktig och jag behövde inte säga till alla utan han stod som ett ljus. Kanske allt tjat har gett effekt? Eller så var det bara tur, haha.

Sen gav vi oss ut på en härlig tur i det fina fina vädret. Solen värmde och det kändes verkligen som vår! Tog det lugnt med bara skritt och trav. Dels för att jag tycker marken är lite hård och isig på banvallen just nu och dels för att jag tänker öva på byten imorgonbitti. Vill inte att Dusty ska vara för trött och ha träningsvärk om vi ska jobba hårt!

Sparkles

Woop nummer tre

Har idag gjort nummer tre i turordningen av tatueringar. Är sjukt nöjd med resultatet och även priset. Men satan i helvete så jävla ont det gjorde! Ja, alla svordomar krävs! Den sitter på foten/vristen och ner på foten och på knölen av foten så gjorde det så ont så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Tänk dock på att jag är extremt känslig också! Fast det här var den värsta av alla tre. Den är så snygg så det väger upp dock!