Pyssel

Så nu har jag plastat in alla våra skyltar. Ska ju troligen bli regn imorgon. Vore ju sjukt tråkigt om våra fina skyltar skulle regna bort. Men nu borde de klara sig! Hoppas i alla fall. Gjorde det bästa jag kunde utan en lamineringsmaskin!

Redo

Dusty står inne inatt och laddar batterierna inför morgondagens uppvisning. Ska bli roligt. Hoppas vädret håller sig också. Okej om det är mulet och tråkigt, bara det inte regnar!!!

Gick si så där idag. Först gjorde han en superfin fattning när jag värmde upp. Sen när vi skulle jobba mera så ville han inte. Eller han fattade men inte på en gång utan försökte öka traven och sen fatta. Det gillar jag inte, det finns inte plats för sådant i en trailklass. Så fick nöta ett par fattningar och sen var han med på noterna. Jättefina fattningar fick vi sen.

Hade stången en sväng i slutet också och bara kände av lite. Ska ha det på uppvisningen imorgon bara för att vi ska visa både tvåhands- och enhandsfattning. Sen återgår jag till tränsbett. Kommer även tävla på det också. Det måste sitta ordentligt på två händer först känner jag.

Nu står dusty och är inpaketerad och fin, haha.

Nya sporrar

 
 
Här har ni mina nya sporrar på mina nya boots! Som tidigare sagt så är bootsen ett par Ariat Fatbaby, sjukt snygga med det turkosa innuti också, även om ingen ser det haha. Sporrarna och sporremmarna kommer från Westernhorsemen. Är jättenöjd med mina nya sporrar som har kortare skänkel. Lättare att kontrollera. Trissan är även mindre och mjukare än mina förra så det känns perfekt!