Nationals!

Äntligen är det dags. Ska snart åka och packa det sista inför nationals/ quarter sm! Är så taggad och det ska bli så sjukt kul. Fredag-söndag var vi på clinic för manuela som uppladdning och hade inte kunnat få en bättre start. Dusty skötte sig så fint och vi tog många bra steg framåt i utvecklingen. Han har verkligen varit en klippa och briljerade till och med när vi tränade rail work på söndagen. Älskade lilla ponny. Ett år har vi nu känt manuela och det har verkligen gett en stor boost i vår utveckling. Och nu sätts vi på prov!Jag o Dusty qhsm14

Vi kommer köra showmanship, horsemanship, trail och pleasure. Har ändrat mig och kommer testa pleasure i medaljklass och inte enbart i novice amature. Manuela tyckte absolut vi skulle göra det och att han inte rör sig vackrast men han är väldigt jämn och det kan vi plocka poäng på. Vi får se, jag ska testa. Är ju inte dum - är fullt medveten om att han inte är en pleasurehäst så räknar inte med några fantasiplaceringar liksom. 


Horsemanship, showmanship och trail kör vi även i nsba-klasserna. Ska bli skoj, det är kluriga mönster som verkligen kommer bli en utmaning. Horsemanshipen har jag ingen koll på alls, vilket är dumt. Borde kollat det lite hemma känner jag. Men det går inte att hinna göra allt. Just denna tävling känns aqha-klasserna viktigast också. Så klart suktar jag ju efter en medalj. Vi får se hur det går dock. Roligast vore att få ihop till vårt första ROM. Vore så coolt att äntligen få brev hem från aqha. Minns när jag fick rookie-brevet. Första året du tävlar som rookie och plockar poäng så har du chans till rookie of the year. Jag och Dusty tog bara 1/2 poäng så inte som vi hade någon chans men det kändes väldigt coolt faktiskt. En vacker dag kanske vi också kan kamma hem en sån där bronshäst. Drömma får en göra!