God jul!
Llllördag

Idag var det äntligen toppen underlag på volten! Synd att jag inte riktigt var på topp. Vågade inte ta på mig bootsen och nöta på tatueringen så hade inga sporrar. Dusty var slö och inte jätteintresserad av att behöva jobba på riktigt så en annan fick arbeta arslet av sig haha. Men jäklar vad trevligt han gick emellanåt. Var längesen vi red seriöst på banan så är glad att han ändå var så lyhörd. Vi har mycket att jobba på inför nästa tävlingssäsong. Framförallt måste vi arbeta på övergångarna så de kan bli mjukare. Jag är konsekvent över bommarna hela tiden nu med lägre huvud och inte rusa genom dem. Vi måste bli mer stabila helt enkelt. Hoppas vädret håller i sig. För nu är volten mjuk men inte för blöt. Perfekt helt enkelt! 

Höger galoppen måste ju också bättras på men han börjar få ett bra tempo utan att traloppa när vi ska lopa. Bara att kämpa på. Starkare och starkare. Bästa pållen. 

Vill man va fin får man lida Pin

Shit det uttrycket stämmer verkligen när det kommer till tatueringar. Gjorde min fjärde tatuering nyss! Denna gång på heavenly ink i Åkersberga, där gjorde jag även min första. Det var Esperanza som gjorde denna fina enhörning. Alltså jag var inne får några veckor sen med den bild jag hade hittat som jag hade som inspiration. 

Tänkte att det skulle bli något liknande, max typ tio centimeter i svart. Så att den matchade min fjäder liksom. När jag kom dit igår så hade hon ritat upp en skiss som var som bilden ovan ungefär fast på hennes egna vis. Sen hade hon även gjort en egen fri tolkning med dotwork-inspo. Alltså den var så fin! Dog bara jag såg den ju. Det gick liksom inte att tacka nej till den fina skapelsen. 

Jag har bara små tatueringar sen tidigare. Den här blev bra mycket större. Nästan hela vadens längd, i färg. Haha blev inte alls som jag hade tänkt utan tusen gånger bättre. Åh jag är så nöjd. Måste dit för att göra lite finputs sen bada, vi hann inte allt. Det var beräknat på att ta typ två timmar enligt ursprungsplanerna men det tog fyra timmar och vart inte helt färdigt. Jag var dock helt färdig haha. Fy fan vad ont det gjorde. Usch, jag har ingen smärttålighet för fem öre så led mest hela tiden. Urk. Hon använde någon typ av bedövningsspray. Det är anledningen att jag är vaken just nu. Hon sa att det skulle kännas som att det brann i benet när väl bedövningen försvann. Det gjorde det, fy faaaan. Men nu har det värsta gått över. Kanske kan sova snart igen.