Tjoho


Hähä!

Dusty är återställd! Så idag red vi en sväng på ridbanan. Trailade lite och tog det lugnt. Gick även in i ridhuset och tog tur över bron och genom grinden. Övade på att stå bredvid grinden utan att dutta på den med nosen. Sånt som han måste sluta hålla på med. Kastade även massa lasso. Dusty stod så snällt stilla och väntade medan jag tränade hur många kast som helst. 

Vinnarna i horsemanship c!

Var ju med och groomade åt Anne på tävlingen i lördags. Himla smidigt att vars två groomer Haha. Elin tog hästen och jag Anne typ. Det var jätteroligt och en trevlig tävling. Åker gärna dit själv. Ville verkligen också tävla. Roligt att träffa massa man känner och se på fina ritter. Håkan var stenhård som vanligt hehe. Inga generösa scores där inte. 
Fick hänga lite med Sonny medan hans matte gick banan. Snäll jättehäst!

Inställt


Sötisar!

Tyvärr måste jag stryka oss från tävlingen imorrn. Hade verkligen sett fram mot att få tävla för Håkan igen men Dusty är inte helt återställd. Det verkar dock inte vara någon större fara. Nästan 90% bra redan. Han får vila så han är fullt fräsch tills awg nästa helg. Typiskt men sånt som händer. Åker till Krylbo imorrn ändå för att hjälpa Anne och Lilly samt träffa alla härliga människor. Hoppas Dusty är helt återställd snart, saknar redan att sitta på hans rygg. 
Mysigt att vila i solen medan Lilly kämpade på lektionen. Dusty var himla pigg, kanske inte just på bilden dock haha. Ville vara med Carro och smaka på hennes kaffe. Käpphäst. 

Hej igen!

Dåligt flyt på uppdateringen. Kan i alla fall skylla på jobbet. Mina sista tre nätter avklarade, nu blir det dagtid igen. I måndags red jag på ett spoon-bett jag lånat av Carro. Ganska kravlöst efter som han stått ett par dagar när jag var i Bryssel. Gick helt okej förutom att tyglarna var för lätta och stela. På tisdagen så bytte jag till mina egna tyglar och det kändes riktigt bra. Han var fin och väldigt positiv. Övade lite trail med massa olika bommar. 

På onsdag morgon så skulle jag longera. Det gick bra tills jag kom till traven i vänster varv. Då haltade han ordentligt i ungefär tre-fyra steg på samma ställe på volten varje varv. Jättetråkigt verkligen. Han var dock pigg och glad och ville leka mera från marken. Så vi gick några vändor över bron. Men övrig motions lades på hyllan. Kände igenom honom och det verkar inte sitta i benet. Inte varm eller svullen någonstans. Tycker det ser ut som att sitta högre upp. Typ i skuldran. Idag så longerade jag nyss igen och det är redan mycket bättre. Tror han är lite halt fortfarande men är osäker. Väntar på att Carro ska komma förbi och klämma och kolla lite. Känns tryggt med en så hjälpsam och kompetent tränare. Snacka om att ställa upp. Hon är guld värd. Får hoppas Dusty är helt återställd snarast. 

Bild tagen nyss i hagen. Vart är Dusty? Haha