Fem grejer om mig

I brist på spännande inlägg så får ni här 5 saker ni kanske inte visste om mig.
♦ Jag har hittat en utbildning jag vill gå men kommer vänta något mer år innan jag satsar allt på den. Måste veta säkert denna gång
♦ En gång i tiden hade jag permanentat hår
♦ Historia är något av det tråkigaste jag vet och jag kan i stort sett inget om Sveriges historia
♦ Jag är allergisk mot inlagda kräftstjärtar, men inte mot kräftor, alltså något i den där lagen de ligger i
♦ När jag gick i femman så var jag med i Junior Jeopardy 
 

Snö snö snö...

Räcker det inte snart? Så man slipper skotta bilen fem gånger om dagen, räcker med en gång. Ja, det här är inte min favoritårstid så det blir mycket gnäll så ni vet!
 
Idag kom hovis och fixade. Blev inga snösulor för snön kom efter att jag bokat hovis plus att han kunde på kort varsel så nä, hoppar sulor och skiter i att vara ute. Dusty är ju rätt bra på att dra av sig bakskorna också så det kanske är lika bra att skita i sulorna ändå... Hade tänkt rida men all motivation dog ut. Hästen såg nöjd ut i sin box så jag klädde på honom pyjamas och bestämde att jag tar och rider i morgonbitti istället. Upp i tid för min del och så har jag massa tid på mig att pyssla och träna ett riktigt ordentligt mjukgörande pass. Tror det blir bättre för oss båda. Idag var det sån känsla att jag bara hade blivit irriterad - då är det ingen idé att rida. 
 
Nu ska jag ladda om batterierna och gå till gymmet. Måste röra på mig och få ur den här "irritationen" eller vad det är som ligger i kroppen. Sen blir det en tidigt kväll med inget alls inplanerat. Laddar upp inför festande imorrn istället, då blir det drag i Stockholm, woop. 
 
Trevlig helg!

Frukost

Börjar dagen med en bra frukost. Fetaostomelett igen med avokadoröra även den här gången. Så sjukt gott och mättande. Det bästa är att jag kan göra i ordning allt kvällen innan så är det färdigt att värmas och ätas sen bara. Sen till det är det vatten (det bästa som finns typ) och smoothie gjord på ananas, äpple, blåbär och hallon. Mycket bra start på dagen. Strax ska jag iväg och vicka!