Manen

 
Har jobbat hårt med att få Dustys man att växa till sig. Så här ser det ut från Mars 2012 till December 2012. Den har blivit längre och fylligare också. Längre ska den bli, ingen sax här inte, hehe!

2012

Jag startade faktiskt den här bloggen den 3 januari 2012, så den har i stort sett dokumenterat hela mitt 2012. Det har varit ett rätt speciellt år. Mer än ett år som singel fysiskt men psykiskt så har jag inte riktigt kommit ikapp förrän nu i slutet av året. Ibland är det svårt att släppa taget men tillslut förstår man att det är ändå det bästa, just nu. Jag har hittat min drömhäst och utvecklats enormt med den pärlan. Livet har rullat på i behagligt tempo och det mesta har flutit på bra även om jag har alldeles för många olika jobb och alldeles för lite kontroll på arbetstiderna. Ändå, 2012 har varit helt okej faktiskt. Men 2013 har säkerligen mera och roligare saker att erbjuda, kan man hoppas i alla fall! 
 
En sak lovade jag mig och den håller jag - 2013 ska startas någon annan stans än i Norrtälje. Lite symboliskt, lite för att jag faktiskt har den möjligheten i år. Jag trivs bra i den här lilla staden men jag vill inte känna mig fast. Iväg, göra lite annat. Precis så vill jag ha det 2013, så varför inte starta med en gång. Hoppas ni också får en grym nyårsafton!

31/12 -12

 
Blev morgonbesök till stallet idag eftersom jag ska bort sen i eftermiddag. Tog ner hjärtat till ridhuset och tränade från marken och sen longerade en stund åt båda varven så han skulle få ur sig lite mer energi. Han var duktig och lyhörd idag även fast vi var fyra stycken i ridhuset, skötte sig super. Han är allt en liten pärla!
 
Sen fick han gå ut i hagen och passade då på att ta sig en liten slurk vatten innan han sprang upp till kompisarna och maten, haha. Jag pysslade i stallet och satte för hans fönster i boxen så att han ska slippa se de läskiga fyverkerierna. Har ju ingen aning om hur han reagerar faktiskt men resten av stallet gör så så det är väl lika bra att jag också gör det. Hoppas han inte blir allt för rädd och nervös. Hur gör ni på nyår?