Hell to the yeah!

Lång dag

Dagen blev lite väl spännande... Hämtade släpet vi skulle låna vid halv tolv. När vi kom fram till stallet så insåg vi att varken positionsljusen eller bromsljusen inte fungerade. Inte ens lite. Så i spöregnet försökte pappa och jag att lösa skiten. Men det var omöjligt. Det var helt sönderrostat så det blev ingen kontakt. Det enda vi lyckades med var att få höger positionsljus att lysa och vänster bromsljus lite till och från. Det känns ju inte direkt säkert att åka utan de viktigaste lysena. Så efter ett par timmars fixande så fick vi ge upp. Då satte paniken igång för plötsligt stod jag utan transport! Efter lite fixande fick jag dock tag i en kvinna som hyr ut sitt släp. Vilken tur att man känner folk som känner andra, haha.

Kom nyss hem efter att ha fixat allt inför resan imorrn så känner mig rätt nöjd nu. Blev en lång dag i regnet. Nu är det bara att hålla tummarna att resten rullar på. Vågar knappt hoppas för mycket... Nu: packa tävlingskläderna!

Westernallsvenskan

Happ. Då fick man stryka laget inför sista deltävlingen. Tråkigt men antar att det är sånt som händer ibland. Tar nya tag inför nästa år då jag har bra planer och idéer hur jag ska fixa det hela. Ett eget lag, egna träningar och eget bevåg. Man ska lära sig av misstagen.