Vill man va fin får man lida Pin

Shit det uttrycket stämmer verkligen när det kommer till tatueringar. Gjorde min fjärde tatuering nyss! Denna gång på heavenly ink i Åkersberga, där gjorde jag även min första. Det var Esperanza som gjorde denna fina enhörning. Alltså jag var inne får några veckor sen med den bild jag hade hittat som jag hade som inspiration. 

Tänkte att det skulle bli något liknande, max typ tio centimeter i svart. Så att den matchade min fjäder liksom. När jag kom dit igår så hade hon ritat upp en skiss som var som bilden ovan ungefär fast på hennes egna vis. Sen hade hon även gjort en egen fri tolkning med dotwork-inspo. Alltså den var så fin! Dog bara jag såg den ju. Det gick liksom inte att tacka nej till den fina skapelsen. 

Jag har bara små tatueringar sen tidigare. Den här blev bra mycket större. Nästan hela vadens längd, i färg. Haha blev inte alls som jag hade tänkt utan tusen gånger bättre. Åh jag är så nöjd. Måste dit för att göra lite finputs sen bada, vi hann inte allt. Det var beräknat på att ta typ två timmar enligt ursprungsplanerna men det tog fyra timmar och vart inte helt färdigt. Jag var dock helt färdig haha. Fy fan vad ont det gjorde. Usch, jag har ingen smärttålighet för fem öre så led mest hela tiden. Urk. Hon använde någon typ av bedövningsspray. Det är anledningen att jag är vaken just nu. Hon sa att det skulle kännas som att det brann i benet när väl bedövningen försvann. Det gjorde det, fy faaaan. Men nu har det värsta gått över. Kanske kan sova snart igen. 


Kommentarer :

#1: Rebecka

Shit vad snygg den blev! :D Vad roligt att du har en fjäder sen tidigare, jag gjorde med eyeliner (lol) en fjäder på jossan hela tiden under ridlägret haha :)

Svar: Tack snälla! Ja, min fjäder är dock inte en "vanlig" fjäder 😜 men jag såg den du ritade på Jossan, så himla fin! Du är så duktig 👌
chrissiep

skriven
#2: jennie

Skitsnygg!

Svar: Tack 😃
chrissiep

skriven

Kommentera inlägget här :