31/12 -12

 
Blev morgonbesök till stallet idag eftersom jag ska bort sen i eftermiddag. Tog ner hjärtat till ridhuset och tränade från marken och sen longerade en stund åt båda varven så han skulle få ur sig lite mer energi. Han var duktig och lyhörd idag även fast vi var fyra stycken i ridhuset, skötte sig super. Han är allt en liten pärla!
 
Sen fick han gå ut i hagen och passade då på att ta sig en liten slurk vatten innan han sprang upp till kompisarna och maten, haha. Jag pysslade i stallet och satte för hans fönster i boxen så att han ska slippa se de läskiga fyverkerierna. Har ju ingen aning om hur han reagerar faktiskt men resten av stallet gör så så det är väl lika bra att jag också gör det. Hoppas han inte blir allt för rädd och nervös. Hur gör ni på nyår?
 
 

Kommentarer :

#1: Mollie Carlsson

Vi har ju "turen" att P10 (militärernas övningsfält) ligger så nära oss och de skjuter var och varannan dag. Det är allt ifrån små smatter till stora bombnedslag. När det är mörkt skjuter de upp lysraketer i luften, som lyser upp himlen. Så våra hästar är vana :) Abbe bryr sig inte heller ett dugg, i och med att de andra hästarna är så lugna och att han har Quarter i sig ;) De har redan börjat skjuta här...

Svar: De e ju faktiskt skitbra! Snacka om bombsäkra :)
chrissiep

skriven

Kommentera inlägget här :