Spontant

Well, ibland får man ta och vara lite spontan! Med hjälp av en fin kollega så kan jag vara med på söndagen på Sbywrs tävling. De har Håkan som domare och eftersom vi missade honom i Krylbo så får vi hoppas att Dusty håller sig hel till denna tävling. Sista anmälningsdagen idag och jag skickade iväg anmälan och pengar vid 21:30 haha. Helt oplanerat det här alltså men ska bli väldigt skoj! Det kommer bli:
Horsemanship C+B
Pleasure C+B
De har en så jobbig propp så trailklasserna är på lördagen så då fick det bli så här. Kommer knappast gå bra i pleasuren inför Håkans hårda ögon men något mer än horsemanship måste vi ju starta. 

På tal om pleasure så tänkte jag faktiskt lägga mer krut på den träningen. Vill tävla det mer på allvar nästa år inom WRAS. Vi kommer aldrig bli ett pleasureekipage som håller för AQHA-klasser men vi kan nog bli rätt bra på WRAS-nivå. Dessutom så är jag mer intresserad av ranch riding och de två får man ju inte mixa inom aqha. Tränade på gångarterna idag och han gick jäkligt bra. Det som gav mig motivationen att slipa ännu mer. Vi måste få ner tempot och ihop en bättre form på lång tygel. Mycket jobb men någonstans ska man ju börja. 

Insåg precis att Håkan var en av domarna som tyckte Dusty såg halt ut förut när han hade sin dåliga jog. Bäst vi lyckas visa att den är borta nu! 

Kommentarer :

#1: Kristin Schyllner

Oh, känner att jag har en massa intressant att catcha upp på i din blogg här efter sommaren! :D Varför får man inte mixa ranch riding och pleasure?

Svar: Exakt varför vet jag inte. De bara har det som en regel. Man får bara starta den ena grenen på en tävling.
chrissiep

skriven
#2: Elin Nes

Wiiiiiie, vi ska ha så kul! :D

Svar: Jaaa! Tills Håkan får oss att gråta 😜
chrissiep

skriven

Kommentera inlägget här :