Äntligen!


Så skönt att få vara ledig. Gillar ändå mitt jobb men nio dagar i rad, då är det rätt skönt med lite ledighet. I torsdags red jag ut med Tine och Anja. Sen en kortis på banan. I fredags så red jag ut med Matilda som lånade Docy. Vi tog en kortare runda ute och sen tränade vi på banan. Matilda blev kär i Docy haha. 

Dusty var duktig. Han har blivit väldigt snäll när man rider ut. Nu var det dock väldigt länge sedan jag red ut själv med honom men med andra så är han hur cool som helst. Skönt! Han skötte sig fint på banan och vi rullade över lite bommar. Ska verkligen jobba mycket med olika, konstiga bommar jämt jämt jämt nu. Han ska bli en ännu bättre trailhäst tills nästa år! Är så pepp! Övar även på att hitta en avslappnad känsla i pleasure för att kunna ha armen rakt ner just i den grenen. Tyligen mer uppskattat där, bäst att öva då!

Idag ska vi till Södertälje för att visa upp oss. Wras har ett projekt där de visar upp western på ridskolor. Så Carina ska ha clinic och vi ska dit och visa upp oss. Ska snart åka till stallet och damma av Dusty haha. Tävlingsmunderingen åker på, kul att piffa lite igen! Idag blir vi rosa, tänkte det kunde vara roligt att verkligen komma blingade och visa den delen av western också. Tror inte många vet om just den outfittypen. 


Kommentera inlägget här :