Äntligen!

Tjoho nu är vi igång på riktigt igen! Ville kunna se hur han rörde sig så jag longerade idag. Han var pigg och glad men inte överdrivet full av fart ändå. Han har ändå stått sen förra lördagen och ändå är han så lugn. Bästa hästen, håller sig i skinnet. Vi tränade övergångar mellan galopp och trav och det gick riktigt bra. Dusty var nöjd och frustade och slickade massor. Tror han var glad att få arbeta ordentligt igen. Sen showmanshipade vi lite och han var himla duktig på vändningarna och square. Behöver dock få upp farten i ryggningen så det övade vi massor på. Efter ett tag så kunde jag få mjuka ryggningar med bra flyt. Roligt när han tar till sig uppgifterna. Han tuggade och slickade massor när vi övade aktiv ryggning. Hjärnkontoret fick jobba! 

Kunde inte låta bli att hoppa upp barbacka med grimskaftet bara på ena sidan. Han skötte sig jättebra och vi gjorde lite cirklar och spinn. Världens bästa häst! Annars så var mamma och pappa med också och miljötränade lilla Fanny. Idag vågade hon i alla fall gå bredvid dusty. Hon är en sån mes! Dusty ville gärna hälsa men då gömde hon sig bakom pappa haha. Knas-hund.  Så otroligt härligt att komma igång med sin häst igen! Ett riktigt bra pass också. Imorrn tänkte jag rida litegrann. 


Kommentarer :

#1: Elin Nes

Alltså, han är ju så himla fin 💖💖
Härligt att ni är igång igen!

Svar: Han verkar tycka det själv också på den här bilden :P ja de va så skoj o rida sin häst igen! :) även om de bara var drygt en vecka sen haha
chrissiep

skriven
#2: Anonym

Fin blogg och fin häst - här kommer jag titta in ofta :) ska själv börja rida western på mina hästar efter att ha varit dressyrryttare i alla år :)

Svar: Tack snälla :) så spännande för er! Stort lycka till :)
chrissiep

skriven
#3: jojawestern.blogg.se

Guuuud vad roligt!!!! Hejja er!! :D

Svar: <3
chrissiep

skriven
#4: blueslastmagic.blogg.se

Jäkla snygg han är kroppen :D

Svar: Ja han e faktiskt riktigt fin nu :) du måste komma o rida!
chrissiep

skriven

Kommentera inlägget här :