Back on track

Nu har vi varit igång och ridit söndag, måndag, vila tisdag, onsdag och torsdag. Allt är som vanligt och Dusty verkar nöjd med livet. I onsdags regnade det massor så då åkte vi och hälsade på Jossan och Jack i deras ridhus. Gick hyfsat att lasta på vägen dit. Bozze stod och skrek och det regnade och blåste. Tog ändå bara fyra försök så var han inne. Lastade vid hagen dessutom. På vägen hem sen så gick han in på en gång, inte så roligt att vara ute i regnet tror jag haha. 
Grabbarna chillar efter ett långt pass

Testade lite inför freestyle reiningen. Fan vad det inte är min grej. Jag är helt sämst på det. Blir för hetsig och glömmer bort att rida ordentligt. Dusty stänger av och bara kör sitt egna race. Plockade ordning på allt och bad honom lopa och lugna ner sig. Kändes bättre. Måste tänka på att inte stressa. Äh, det ska regna på söndag också. Så får ta freestylen som riktigt uppvärmingsklass bara. 

Idag red jag och Anne lektion. Kämpade på med alla möjliga märkligs grejer som ska vara med i trailen. Svåra saker men skoj ändå när man får till dem. Ska bli oerhört spännande att se hur banan ser ut sen i verkligheten. Man får gå den noggrant kan jag säga.


Kommentera inlägget här :