Grått

Alltså vart är solen? Hörde på radio att det här var en av de mest solfattiga novembrarna vi någonsin haft. Ante mig, minns typ en dag då solen skinit hitintills. I alla fall igår var vi i ridhuset. Hade på bosalen och skulle köra ett vanligt pass fast med den istället. Kändes så där faktiskt. Han hänger sig massor på bosalen och jag gillar inte det alls. Fick loss honom lite på slutet men inte tillräckligt. Så skiter i bosalen. Tar hellre repgrimman där det är lättare att få loss honom och den känns inte heller så hård. Han är ju snäll och så men haaaatar när han hänger i handen då går han inte korrekt. Så nä. Men fick till fina fattningar på slutet där han bar sig bra. Det är traven som han är tyngre i. 

Idag tog jag tjuren vid hornen och red ut. Minns inte när vi gjorde det sist. Bara att det gick dåligt på grund av enduroåkarna. Alltså ut på Mellingeholm och inte runt åkern. Åkern räknas inte. Fasiken vad det blåste! Vid Contiga höll vi på att blåsa bort men sen i skogen var det bättre. Han var så duktig! Så lugn och nöjd. Riktigt stolt över oss båda. I en timme och tio minuter var vi ute och njöt. Äntligen har de byggt färdigt också så nu kan man rida över allt igen. Mötte en tjej med tre hundar där rottisen var superrädd för dusty och skällde som tusan! Dusty var jätteduktig och spände sig lite men gick lugnt förbi dem trots att de lät väldigt aggressiva. Duktig häst! Sen mötte vi en annan tjej med fyra små hundar där en skällde gällt, också rädd för hästar. Tur dusty är lugn kring hundar. Ja, en riktigt bra ridtur. Bästa hästen! Han fick sig massa nypon också här och där. Det var väldigt uppskattat. 



Kommentarer :

#1: Mickis

Duuktiga, det är så kul att se att det går så bra för er :D

Svar: Tack du <3
chrissiep

skriven
#2: KS Western & Horsemanship

Myspysigt! Skönt med en häst som är van vid hundar. :) Har märkt att Kajsa är väldigt bra på det planet, oavsett storlek på hund och de får skälla/springa hur mycket som helst utan att hon bryr sig, på sin höjd att hon blir lite sur på dem när de springer framför henne så hon försöker valla bort dem haha. Gött med nypon också! Mina äter massor just nu! Passa på när det finns liksom.

Svar: Ja vi har "turen" att stallägaren har tre hundar. På dagarna bor de i sin hundgård o skäller varje gång någon passerar. Så hästarna är verkligen vana :P
Ja, nypon va tydligen en superhit! :D
chrissiep

skriven
#3: Elin

Bort med det gråa och geee mig snööööö. Nuuuuuu. Jag vet att du håller med mig ;)

Tänk att gå tillbaka och se hur långt ni kommit. Helt klart mina idoler.

Svar: Neeeeeej! Dagar som idag - grått men inte kallt = perfekt i jämförelse med snö :P
Puss på dig <3
chrissiep

skriven

Kommentera inlägget här :